Myspace Quotes at WishAFriend.com

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Να τα πούμε ;; ;;

Το μήνυμα των φετινών γιορτών ακούγεται από την όμορφη πόλη της Καβάλας. Με αφορμή το έθιμο που θέλει τα παιδιά να ψέλνουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα φετινά κάλαντα είχαν στίχους αλλιώτικους από τους παραδοσιακούς, προσαρμοσμένους στα προβλήματα της νέας καθημερινότητας που μας επιβάλλεται λόγω της οικονομικής κρίσης. Απολαύστε!! Καλή χρονιά παίδες με υγεία και τα μυαλά στα κάγκελα!!


Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μια εποχή που οι ψίθυροι έγιναν κραυγές, αφήνει την έντονα ηλεκτρική διάθεση και «στήνει» μια αλλιώτικη εκρηκτική και αφυπνιστική παράσταση!

Τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που σώπασαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο παρέα με τον δυναμισμό του Βασίλη συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα.

Με σκηνικό τη βραδινή Αθήνα επιλέγει να εκφράσει με το δικό του μοναδικό τρόπο την εποχή, περπατώντας με τη φωνή του σε γνώριμα μονοπάτια που έχουν ανοίξει μεγάλοι Έλληνες ποιητές και σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες. Με πιάνο, σαξόφωνο, κιθάρες, βιολί και κρουστά θα χρωματίσει με ακουστικό τρόπο τα τραγούδια και υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι πέρα από τα συνηθισμένα. Συνοδοιπόρος του όλα αυτά τα χρόνια, μια ιδιαίτερη φωνή, η Τάνια Κικίδη, δεν θα μπορούσε να λείπει..

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι σε αυτήν την ιδιαίτερη παράσταση, αφουγκράζεται τους ψιθύρους, αγωνιά για τις κραυγές και με τη δύναμη της φωνής του, αφήνει για άλλη μια φορά το στίγμα του με σκοπό να γεμίσει τις νύχτες και να μας κρατήσει συντροφιά σε μια ευχάριστη και παρεϊστικη ατμόσφαιρα για λίγες μόνο εμφανίσεις!!!

Μια υπόσχεση για ξεχωριστές μουσικές βραδιές που αξίζει να ζήσετε! Η συνέχεια επί σκηνής... στο Πορτοκάλι

«Κραυγές και Ψίθυροι»

Από τις 3 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο live

στη μουσική σκηνή Πορτοκάλι

Παρασκευή-Σάββατο

Ώρα έναρξης: 23:00

Τιμές: Είσοδος 15€ - Φιάλη 140€

Πορτοκάλι

Ιερά Οδός 22, Γκάζι

Τηλ.: 210 3463308

[ πηγή: εδώ ]

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010