Myspace Quotes at WishAFriend.com

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Αγάπη μου, σαπούνι ή διαμάντι??

Πριν από μισό αιώνα περίπου οι "χημικοί" του Χίτλερ μετέτρεπαν τους "αγαπημένους τους" Εβραίους σε σαπούνια. Πλέον, όμως υπάρχει και η εναλλακτική του διαμαντιού για τους πολύ δικους μας ανθρώπους!!
Απολαύστε το παρακάτω:
"
Λέμε ότι τα διαμάντια είναι παντοτινά, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το σώμα αγαπημένου προσώπου. Μια μικρή ελβετική εταιρεία, η Αlgordanza, με έδρα το πανέμορφο χωριό Τσουρ στις πλαγιές των Αλπεων, κατασκευάζει διαμάντια από... πτώματα, χρησιμοποιώντας τις στάχτες του νεκρού μετά την αποτέφρωση. Βάσει μιας τεχνολογίας που πρώτη εφήρμοσε η αμερικανική εταιρεία General Εlectric στη δεκαετία του 1950, ο άνθρακας μετατρέπεται σε διαμάντι υπό τεράστια πίεση και θερμοκρασία. Ετσι, με αντίτιμο μικρότερο των 5.000 ευρώ μπορεί κάποιος να φορέσει τη... γιαγιά του σε σκουλαρίκι, ή το έτερόν του ήμισυ σαν πολύτιμο μονόπετρο. Η ελβετική εταιρεία λέει ότι με τα κοσμήματά της απαλύνεται και ο πόνος τους χωρισμού, ώσπου να συναντηθούν ξανά οι αγαπημένοι οριστικά στον άλλο κόσμο.
"

[πηγή: εδώ ]
Thanks sesp777

5 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Καλησπέρα και καλώς επανήλθες ! Ευτυχώς σε διάβασα και θα ακυρώσω την παραγγελία που έδωσα για το μωρό ! χαχαχαχα....ξέχωρα από την πλάκα είναι τρομερό να έχεις πάνω σου ένα νεκρό ! Τί άλλο θα ακούσουμε ακόμη ! Όλοι είστε μες στην τρελή 'χαρά' σήμερα....χαχαχαχα.....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.......

Roylita είπε...

Καλησπέρα "Σκόρπιες σκέψεις" και καλώς με βρήκατε!!

Κοίτα λουζόμαστε με (αγνώστου προέλευσης??) λίπος, φοράμε δέρματα από ζώα που γδάρθηκαν ζωντανά για αυτό το σκοπό, καπνίζουμε καπνιστές και μη, ποντικοφάρμακα και αρσενικά, οπότε αν το καλοσκεφτείς δεν είναι καθόλου εξωφρενικό το να φοράς ενα νεκρό αφου ήδη το κάνεις!! ;-)
Καλό βράδυ!!

Ανώνυμος είπε...

Βρέ! καλώς την!
Αραπίνα θα μας έχεις γίνει απ'τα μπάνια Rouλita ε; :)
Καλή επιστροφή και εξεταστική και ό,τι άλλο θές!

Ά. Έχω άλλο blog τώρλόγω προβλημάτων με την παλιογκούγκλ!!!!! Πάει με κάναν στάχτη! Λές να γίνω διαμάντι;

Φιλιά, Εκτορας

Roylita είπε...

Καλέ μου Έκτορα γεια σου!! Όποτε βρω χρόνο θα σου ρίξω πολλά βλέφαρα!! Να είσαι πάντα καλά!! (Σου απάντησα και σε άλλα σχόλια που αμέλησα η γαϊδούρα!!)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.