Myspace Quotes at WishAFriend.com

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Ευτυχία είναι..



Η ευτυχία είναι κληρονομική? Ή μήπως μπορούμε να μάθουμε να περνάμε καλά? Μια έρευνα που έπεσε στα χέρια μου υποστηρίζει πως ισχύουν και τα δυο!!

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου σε δίδυμους υποδεικνύει ότι τα γονίδια μπορεί να ελέγχουν τα μισά από τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που συνδέονται με την ευτυχία μας πράγμα που αποδυκνύει ότι το επίπεδο ευτυχίας μας κατά τη διάρκεια της ζωής μας επηρεάζεται σημαντικά από τα γονίδια με τα οποία έχουμε γεννηθεί.

Τα άλλα μισά σχετίζονται με τον τρόπο ζωής μας, την καριέρα και τις σχέσεις μας. Ωστόσο, άλλος ειδικός δήλωσε ότι παρά το αποτέλεσμα της έρευνας, που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘Psychological Science’, μπορούμε να εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας να είναι περισσότερο ευχαριστημένος.

Ο Dr Alexander Weiss, σημειώνει πως το κυνήγι της ευτυχίας είναι μια κυρίαρχη ανθρώπινη επιθυμία. Αν και η ευτυχία υπόκειται σε μεγάλο βαθμό σε εξωτερικές επιρροές, η έρευνα αποκάλυψε ότι υπάρχει ‘γενετικό συστατικό’ της ευτυχίας που μπορεί να εξηγηθεί από ‘γενετική αρχιτεκτονική’ της προσωπικότητας. Ο Dr Alex Linley, σημειώνει ότι αν και άλλες έρευνες έχουν υποστηρίξει τον γενετικό παράγοντα, είναι λάθος να θεωρούμε ότι η φύση μας καθορίζει αποκλειστικά την ευτυχία μας.

Όπως με συμβουλεύει πολλές φορές ένας πάνθηρας, το μυαλό μας καμιά φορά ξεφύγει και το μόνο που προκαλεί είναι υπερβολικό θόρυβο τον οποίο πρέπει να μάθουμε να το αγνοούμε. Βλέπετε, τα πάντα έχουν δυο όψεις! Την ευχάριστη και τη μίζερη. Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι μεχρι τώρα κοιτούσαμε την μίζερη όψη των πραγμάτων, μάλλον το οφείλουμε στους εαυτούς μας!! Και για αυτό το λόγο έχω να σας συστήσω ένα βιβλίο που λέγεται "Ο δρόμος του ειρηνικού πολεμιστή" του Dan Millman, ένα βιβλιο που πραγματικα θα αλλάξει τη ζωή σας, τον τρόπο που σκέφτεστε και που αντιδράτε στην καθημερινότητα σας. Η ευτυχία παίδες είναι μέσα μας!!Καιρός να την ελευθερώσουμε. Τι λέτε?

[πηγή: εδώ ]

Rockwave Festival 2008

"
Τα καλά νέα φέτος έφτασαν νωρίς. Στις 8, 9 και 10 Ιουλίου το Rockwave Festival, μετρώντας αισίως δώδεκα χρόνια ζωής, φέρνει στο κλασσικό πλέον venue του, το Terra Vibe στη Μαλακάσα ονόματα θρύλους της ροκ σκηνής και όχι μόνο.

Η πρώτη ανακοίνωση, που βγήκε λίγες μέρες πριν, έκανε απλά την εισαγωγή που θα οδηγούσε στο κυρίως θέμα. Μιλούσε για τη Metal ημέρα, στις 9 Ιουλίου, και περιελάμβανε ονόματα για τα οποία οι φαν της σκηνής είχαν κάθε λόγο να χαίρονται: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy και Opeth.

«THE PRIEST IS BACK IN GREECE FOR THIS YEAR'S ROCKWAVE FESTIVAL!! ONCE AGAIN THE MIGHTY GREEK METALHEADS WILL REUNITE WITH THEIR METAL GODS FOR AN INCREDIBLE PRIEST FEAST OF METAL MANIA AND WE LOOK FORWARD TO GIVING OUR GREEK FANS A SPECTACULAR EVENT THAT WILL SHOWCASE THE SONGS YOU LOVE FROM JUDAS PRIEST PAST AND PRESENT!» - JUDAS PRIEST


«Rockwave get ready to be Inflikted with the conspiracy of Metal. The Cavalera Conspiracy are ready to fuck shit up and break the 10 year silence!! Greece, lets do this!!!» - MAX CAVALERA


Η επόμενη, σήμερα το πρωί, μας έφτιαξε ακόμα περισσότερο τη μέρα. Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά, παραθέτουμε «σκέτο» ένα line up δύο ημερών που θα συζητάμε για καιρό: Offspring, Manu Chao, Patti Smith, Marky Ramone και Siouxsie.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι σκηνές στη Μαλακάσα φέτος θα είναι δύο, η Terra Stage και η Vibe Stage, καθώς και η συμμετοχή των Schooligans, του Schoolwave που πλέον έχει καταστεί θεσμός στο φεστιβάλ την τελευταία ημέρα. Στα... αρνητικά, η πρωινή (!) έναρξη των συναυλιών -οι πόρτες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ανοίγουν στις 11 το πρωί- που μας δημιουργεί την παρόρμηση να θυμίσουμε στους διοργανωτές ότι δεν είναι όλο το κοινό του φεστιβάλ φοιτητές.

Ολόκληρο το line up της κάθε ημέρας έχει ως εξής.
Τρίτη 8/7: Offspring, Siouxsie, Deus, The Gossip στην Terra Stage και Marky Ramone, Flogging Moly στη Vibe Stage
Τετάρτη 9/7: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth και Morbid Angel στην Terra Stage και Carcass, Inner Wish στη Vibe Stage
Πέμπτη 10/7: Manu Chao και Patti Smith στην Terra Stage και Schooligans στη Vibe Stage.

Τιμές εισιτηρίων προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο για τη metal μέρα, και έχουν ως εξής: Pl1 ( Α) 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής Pl2 65 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A) Pl3 50 euro για τις πρώτες μέρες της προπώλησης έως τις 30 Απριλίου , 55 euro στη συνέχεια έως και τις 4 Ιουλίου και 60 euro από τις 5 Ιουλίου έως και την ημέρα του Festival , Ορθίων γενική είσοδος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα επανέλθουμε… λίαν συντόμως.
"
Και εμείς θα αναμένουμε με τους όνυχες εις τους οδόντας!!! Έτσι δεν είναι παίδες??!!

[πηγή : εδώ, εδώ ]

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Κάντε ΑΑΑ να σας βγάλουν το σκωληκοειδίτη σας!!

Χειρούργοι στο ιατρικό κέντρο UC του Σαν Ντιέγκο, προχώρησαν σε αφαίρεση σκωληκοειδούς υπόφυσης από το στόμα, σε μια προσπάθεια να δοκιμάσουν νέα περισσότερο αναίμακτη τεχνική.

Θεωρείται ότι αποτελεί την πρώτη τέτοια επέμβαση στις Η.Π.Α. Η κλινική δοκιμή έλαβε άδεια για εφαρμογή σε περιορισμένο αριθμό ασθενών.

Όπως δήλωσε ο Καθηγητής Mark Talamini, ο σκοπός της επέμβασης είναι να δοκιμαστούν περισσότερες τεχνικές που εστιάζουν στον ασθενή και που θα αποτελούν περισσότερο αναίμακτη επιλογή.

Το συγκεκριμένο κέντρο ερευνά καινοτόμους τρόπους για επεμβάσεις με λιγότερες τομές, λιγότερο πόνο και πιο γρήγορη ανάρρωση.

Η εγχείρηση έγινε σε 42χρονο ασθενή από την Καλιφόρνια, ο οποίος είναι ο πρώτος ασθενής που υποβάλλεται σε τέτοιου είδους επέμβαση στις Η.Π.Α. Η Ινδία είναι η μόνη άλλη χώρα που έχει ανακοινώσει τέτοια επέμβαση.

Όπως δήλωσαν οι χειρούργοι, χρειάστηκε μόνο μια μικρή τομή για την εισαγωγή της μικρής κάμερας στον αφαλό για να ολοκληρωθεί η επέμβαση έναντι τριών τομών που χρειάζονται στη λαπαροσκοπική μέθοδο.

Ο ασθενής πήρε εξιτήριο 20 ώρες μετά την επέμβαση και την επομένη της επέμβασης ανέφερε ελάχιστο πόνο.

Η τεχνική NOTES αφορά την εισαγωγή χειρουργικών εργαλείων και μικροσκοπικής κάμερας από φυσική οπή, όπως είναι το στόμα, στο επιθυμητό όργανο.

Αποφεύγοντας τις μεγάλες τομές στην κοιλιά, οι ασθενείς έχουν ταχύτερη ανάρρωση και λιγότερο πόνο, ενώ αποφεύγουν τυχόν εμφάνιση μετεγχειρητικής κήλης.

Τα εργαλεία πέρασαν από το στόμα του ασθενή στο στομάχι, όπου έγινε μικρή τομή στα τοιχώματα, για να εισαχθεί το εργαλείο και να φτάσει στη σκωληκοειδή υπόφυση για αφαίρεση.



[πηγή: εδώ ]

Γείτσες.. Bless you..Gesundheid..



Το βασικότερο παθολογικό πρόβλημα, που απασχολεί μεγάλες ομάδες πληθυσμού αυτήν την εποχή είναι οι αλλεργίες της Άνοιξης, στην πυροδότηση των οποίων συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό και το κάπνισμα. Λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας της γύρης στην ατμόσφαιρα και άλλων αλλεργιογόνων, πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν μπούκωμα, βήχα, δύσπνοια, ή οίδημα και ερυθρότητα στα μάτια. Οι αλλεργίες στον άνθρωπο, ενδέχεται να έχουν ελαφρά συμπτώματα, μπορεί όμως σε σοβαρές περιπτώσεις να οδηγήσουν σε σοβαρή δύσπνοια, επιβάρυνση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, πτώση πίεσης, ακόμη και στο θάνατο.

Η Roylita προσωπικά, έχει υπεραρκετές αλλεργίες από δερματικά εξανθήματα μέχρι και δύσπνοιες. Δυστυχώς άφησα το πρόβλημα να εξελιχθεί και πήγα αργά στον ωτορυνολαρυγγολόγο. Για να διαπιστωθεί σε τι είμαι αλλεργική κάναμε το ειδικό test με τον γιατρό κατα το οποίο με μια ειδική βελόνα για κάθε αλλεργιογόνο μου τσίμπησε ελαφρά την επιδερμίδα. Δεν πονάει καθόλου!! Πιο ελαφρύ και από τσίμπημα κουνουπιού παίδες!! Αν στο σήμειο που υπήρχε κάποιο τσίμπημα δημιουργηθεί κάποιο σγρουμπαλάκι, σαν τσίμπημα κουνουπιού, σε αυτό το αλλεργιογόνο αντιδρά ο οργανισμός μου.Μου χορηγήθηκαν 40 τέτοια, και βρέθηκα αλλεργική στα 30!!!! Π Ι Κ Ρ Α !!!!..........

Παρακάτω σας παρουσιάζω κάποια μικρά tips για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη!! Κάποια είναι λίγο υπερβολικά, αλλά όλα βοηθούν στην αντιμετώπιση των αλλεργιών, πιστέψτε με!!

Απλά μέτρα μετριασμού και πρόληψης των συμπτωμάτων είναι τα εξής:

  • Αποφυγή χώρων με καπνό ή τσιγάρο.
  • Κάλυψη των στρωμάτων και των μαξιλαριών κατά τη διάρκεια της ημέρας με νάιλον καλύμματα, τα οποία αφαιρούνται προ του ύπνου.To πάτωμα του υπνοδωματίου δεν πρέπει να έχει μοκέτα. Γενικά συνιστούμε να αποφεύγετε τις μοκέτες.
  • Καλός καθαρισμός και απομάκρυνση τυχόν μούχλας σε νεροχύτες, κουρτίνες μπάνιου, σωλήνες κ.λ.π. Συχνό ξεσκόνισμα χώρων από τρίτο άτομο.
  • Αποφυγή δραστηριοτήτων που αφορούν περιποίηση κήπου και χωραφιού, αποφυγή εισπνεόμενων χρωμάτων, έντονων οσμών.
  • Πλύσιμο των σεντονιών με καυτό νερό μια φορά την εβδομάδα
  • Απομάκρυνση των ζώων με τρίχωμα από το σπίτι, εκτός εάν η λεπτομερής κλινικοεργαστηριακή εξέταση αποδείξει με σαφήνεια, ότι δεν αποτελούν πηγή συμπτωμάτων.
  • Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικά κατά το πλύσιμο και μην φοράτε κατάσαρκα μάλλινα ή συνθετικά υφάσματα. Χρησιμοποιείτε βαμβακερά υφάσματα.
  • Αποφεύγετε τα στενά ρούχα, τα υψηλά υποδήματα και τις κολόνιες.
  • Χρησιμοποιείτε άοσμα απορρυπαντικά.
  • Χρησιμοποιείτε μόνο άοσμες ενυδατικές φαρμακευτικές κρέμες σώματος, υποαλλεργικές. Μην χρησιμοποιείτε καυτό ή κρύο, αλλά χλιαρό νερό.
  • Αποφεύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες, την υπερβολική υγρασία και την υπερβολική ξηρότητα περιβάλλοντος. Να υπάρχει σχετική υγρασία στον περιβάλλοντα χώρο, μικρότερη από 50 %.
  • Αποφύγετε τις εστίες πρασίνου και το ύπαιθρο το πρωί, 7.00-11.00 π.μ. λόγω υψηλής συγκέντρωσης γύρης.
  • Χρησιμοποιείτε γυαλιά ηλίου, για να περιορίσετε την έκθεση σε αλλεργιογόνα.
  • Τα φίλτρα του κλιματιστικού σας, πρέπει να καθαρίζονται συχνά.
  • Αποφεύγετε τα χνουδωτά παιχνίδια.
  • Βρείτε τρόπους χειρισμού του 'stress', π.χ. συμμετοχή σε πολιτιστικές δραστηριότητες ή συλλόγους, αποφυγή δυσάρεστων συναντήσεων.

Φιλιά παίδες!!



[πηγή: εδώ ]

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Η ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!! - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Το παρακάρω μου στάλθηκε με email..

"

Η δικαστής Γρεβενών κ Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στη φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι 'μεσάζοντες') σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κ Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κ. Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δείτε το βίντεο εδώ !!!!

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

"

Thanks Manthi


Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Οι 15 καλύτερες ατάκες του Αρκά!!!

1 ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.

2 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.

3 H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!

4 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

5 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

6 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ

7 Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

8 Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.

9.. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

10 ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.

11 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.

12 Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

13 ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

14.. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

15.. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ:

ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ!!