Myspace Quotes at WishAFriend.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Αντιηλιακό και με συννεφιά!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το να βάζουμε αντιηλιακό το χειμώνα είναι πλέον επιτακτικό. Επιπλέον, κατά την τελευταία μου επίσκεψη στη δερματολόγο, μου το συνέστησε και αυτή.Για διαβάστε..



"
Αν και η ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας B (UVB) μειώνεται τον χειμώνα, οι υπεριώδεις A (UVA) παραμένουν σταθερές σε όλη τη διάρκεια του έτους, δήλωσε ο Dr. Perry Robins, Πρόεδρος του Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Δέρματος, στις ΗΠΑ. Ο ακτίνες UVA είναι περίπου 30 έως 50 φορές περισσότερο εμφανείς σε σχέση με τις ακτίνες UVB.

Μεγάλη ποσότητα των ακτινών αυτών δεν είναι καλή για το δέρμα, αλλά οι ακτίνες UVA θέτουν ιδιαίτερους κινδύνους στο δέρμα. Αν και οι ακτίνες UVA είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν έγκαυμα σε σχέση με τις UVB, οι UVA συμβάλλουν στην ανάπτυξη καρκίνου στο δέρμα.

Επιπλέον, οι μακρύτερου μήκους κύματος ακτίνες UVA διαπερνούν το δέρμα βαθύτερα σε σχέση με τις μικρότερου μήκους κύματος ακτίνες UVB. Η βλάβη προκαλεί την απώλεια ελαστικότητας του δέρματος, οδηγώντας στα κλασικά σημάδια γήρανσης. Ρυτίδες, χαλάρωση και καφέ κηλίδες.

"

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην πηγή.

[πηγή: εδώ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: