Myspace Quotes at WishAFriend.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Αντιηλιακό και με συννεφιά!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το να βάζουμε αντιηλιακό το χειμώνα είναι πλέον επιτακτικό. Επιπλέον, κατά την τελευταία μου επίσκεψη στη δερματολόγο, μου το συνέστησε και αυτή.Για διαβάστε..



"
Αν και η ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας B (UVB) μειώνεται τον χειμώνα, οι υπεριώδεις A (UVA) παραμένουν σταθερές σε όλη τη διάρκεια του έτους, δήλωσε ο Dr. Perry Robins, Πρόεδρος του Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Δέρματος, στις ΗΠΑ. Ο ακτίνες UVA είναι περίπου 30 έως 50 φορές περισσότερο εμφανείς σε σχέση με τις ακτίνες UVB.

Μεγάλη ποσότητα των ακτινών αυτών δεν είναι καλή για το δέρμα, αλλά οι ακτίνες UVA θέτουν ιδιαίτερους κινδύνους στο δέρμα. Αν και οι ακτίνες UVA είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν έγκαυμα σε σχέση με τις UVB, οι UVA συμβάλλουν στην ανάπτυξη καρκίνου στο δέρμα.

Επιπλέον, οι μακρύτερου μήκους κύματος ακτίνες UVA διαπερνούν το δέρμα βαθύτερα σε σχέση με τις μικρότερου μήκους κύματος ακτίνες UVB. Η βλάβη προκαλεί την απώλεια ελαστικότητας του δέρματος, οδηγώντας στα κλασικά σημάδια γήρανσης. Ρυτίδες, χαλάρωση και καφέ κηλίδες.

"

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην πηγή.

[πηγή: εδώ ]

Πες μου το όνομα σου...

"Πες μου το όνομα σου... Να σου πω ποιος είσαι.." , λέει ένα παλιό καλό ρητό, ίσως όχι άδικα. Συμφωνα με ένα άρθρο που διάβασα, όχι μόνο η ελληνική γλώσσα αλλά και τα ονόματα μας, βάσει ερευνών έχουν κάποια ερμηνεία η οποία χάνεται στα βάθη της αρχαίας ελληνικής. Όλοι ξέρουμε τις παροιμίες που εμπλέκουν κάποιον Γιάννη ή κάποια Μαρία, ίσως επειδή μαζί με την ερμηνεία εμπλέκεται μια ολόκληρη λαϊκή αντίληψη. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε τι σημαίνει το όνομα σας ή το όνομα ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν αν ανατρέξετε στην πηγή. Το δικό μου πάντως σημαίνει πολύτιμη!!

My precioussSSS!!

Καλή συνέχεια!!

[ πηγή: εδώ ]

Εμβόλια-> Ανοσία -> Θάνατος???

Καλησπέρα παίδες..
Πως θα αντιδρούσατε αν κάποιος σας έλεγε ότι το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας προκαλεί στον οργανισμό μας σκλήρυνση κατά πλάκας? Ή αν αυτός ο κάποιος προσπαθούσε να σας εξηγήσει ότι το παιδί σας είναι αυτιστικό επειδή του παρείχατε εμβολιασμό? Αυτός ο κάποιος λέγεται dr Moulden και ούτε λίγο ούτε πολύ διαπίστωσε ότι οι εμβολιασμοί προκαλούν εξασθένηση της ροής του αίματος στον εγκέφαλο και στο σώμα και φτάνει στο σημείο από κλινική σίγηση μέχρι και σε θάνατο. Πρόκειται για αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια που κατά τη γνώμη του είναι αναποφεύκτα και επακολουθούν τον εμβολιασμό, είτε αμέσως είτε και μετά απο αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτά τα επεισόδια προκαλούνται από θρομβώσεις που σχηματίζονται λόγω του αλουμινίου που περιέχεται κατά κύριο λόγο στα συστατικά των εμβολίων.


Η θεωρία του εν λόγω γιατρού μπορεί να εξηγήσει ασθένειες όπως ο αυτισμός ( που κανείς μέχρι τώρα δεν μπορέσε να εξηγήσει πως προκαλείται), ο αιφνίδιος βρεφικός θάνατος, το σύνδρομο του πολέμου του Κόλπου, η άννοια, οι επιληπτικές διαταραχές, κάποιες μορφές καρκίνου και πολλά περισσότερα. Εξηγεί επίσης για ποιο λόγο αρκέτες έφηβες μετά τον εμβολιασμό τους για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ασθένησαν και κατέληξαν.



Περισσότερες λεπτομέρειες:
link 1
link 2


thanks Sophie