Myspace Quotes at WishAFriend.com

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

"Θα σε πάρω σε λίγο!!"

"Έλα θα σε πάρω σε λίγο!!!!"

Μια φράση προσμονής και υπόσχεσης.. Πολλές φορές την έχουμε πει, άλλες τόσες την έχουμε ακούσει. Όμως όντως, πήραμε σε λίγο?? Και πως καθορίζεται το χρονικό διάστημα του σε λίγο?? Και πως μπορούμε να ξέρουμε αν επείγει η δουλειά που κάνουμε τώρα από την ανάγκη του άλλου που τον έχουμε στην αναμονή?

"Έλα γιαγιά! Θα σε πάρω σε λίγο!!" Μα δεν την πήραμε ποτέ.. Και όταν μετά από κανα μήνα θυμόμαστε τη γιαγιά που μας πήρε με τόση λαχτάρα να μας ακούσει αλλά εμείς την κλείσαμε για μια πληθώρα από γελοίες δικαιολογίες, μαθαίνουμε πως τώρα πια είναι πολύ άρρωστη. Το 'σε λίγο' που υποσχεθήκαμε στη γιαγιά, δεν το τηρήσαμε.

Και ποιος μας είπε ότι ο συνομιλητής δεν έχει κάτι πραγματικά σημαντικό να μας πει, κάτι που μας αφορά άμεσα και είναι επιτακτικό να το ακούσουμε ΤΩΡΑ !!! "Έλα παιδί μου, θα σε πάρω σε λίγο".. -Μα μαμά ήθελα να σου πως σ'αγαπώ πολύ και εσύ δεν είχες χρόνο να το ακούσεις.. Και μετά μαμά επειδή δεν είχες χρόνο για χάσιμο τρακάρησες από τη βιασύνη σου και τώρα είμαι υποχρεωμένη να ζήσω χωρίς εσένα.

Η αναβλητικότητα είναι η μεγαλύτερη πνευματική αρρώστεια της σύγχρονης εποχής. Μην αφήνετε τίποτα για λίγο αργότερα. Το 'σε λίγο' μπορεί να μην έρθει ποτέ ξανά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: