Myspace Quotes at WishAFriend.com

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Γάμος στον παράδεισο

Ο Αγιος Πέτρος απαντά: «Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει κάποιον να θέλει να παντρευτεί στον Παράδεισο. Αν το θέλετε πολύ, θα πρέπει να μιλήσετε με τον Θεό. Μπορώ να σας κλείσω ραντεβού σε δυο βδομάδες από σήμερα».

Εφτασε το ραντεβού και οι νέοι παρουσιάζονται στον Θεό και του λένε την επιθυμία τους. Ο Κύριος τούς κοιτάζει και τους απαντά: «Ελάτε σε πέντε χρόνια από σήμερα. Εάν ακόμη θέλετε να παντρευτείτε, το ξανασυζητάμε».

Πέντε χρόνια αργότερα, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι.. Η επιθυμία τους είναι ακόμη ζωντανή. Η εντολή του Θεού είναι ίδια: «Σε πέντε χρόνια, θα παρουσιαστείτε πάλι εμπρός μου. Τότε θα το συζητήσουμε».

Την τρίτη φορά, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι στον Θεό. Δεν έχουν αλλάξει γνώμη. «Εντάξει λοιπόν», λέει ο Θεός «Μπορείτε να παντρευτείτε. Το Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα. Αφήστε τις λεπτομέρειες σε μένα».

Ο γάμος ήταν μεγάλη επιτυχία. Ο Μωυσής έφερε λουλούδια από τον Νείλο, ο Νώε ορυκτά από τη Μεσοποταμία και οι μαθητές του Ιησού έκαναν μερικά θαύματα για να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, το ζευγάρι, κατάλαβε ότι ο γάμος ήταν ένα λάθος! Ετσι, αποφάσισαν να κλείσουν ακόμη ένα ραντεβού με τον Θεό, για να ζητήσουν να τους βγάλει διαζύγιο! Οταν ο Θεός άκουσε το νέο αίτημα, τρελάθηκε:

« Είσαστε σοβαροί; Μας πήρε 10 χρόνια να βρούμε έναν παπά, που να έχει γίνει δεκτός στον Παράδεισο! Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καιρό θα μας πάρει να βρούμε και δικηγόρο;»



Thanks Pavlito!

Δεν υπάρχουν σχόλια: