Myspace Quotes at WishAFriend.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Γούνες,δερμάτινα accessories, μάλλινα ρούχα: κομψή βιαιοπραγία??

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ



ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ

Σήμερα έλαβα ένα email που έκανε link σε αυτο το video .. ΠΡΙΝ το παρακολουθήσετε, ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΤΟΜΑ. Ειλικρινά, έμεινα αποσβολωμένη.. Ήξερα ότι για να γίνει η γούνα, έπρεπε να γδαρθεί το άμοιρο το ζωάκι ζωντανό, αλλά οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές..





Υπάρχουν άραγε τελικά όρια μεταξύ ανθρώπινης ανάγκης και αιμοσταγούς εκμετάλευσης? Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι το γδάρσιμο ενός ζωντανού ζώου δεν είναι κάτι το απόκοσμο και μακρυνό, συμβαίνει, εδώ και τώρα!! Πότε θα πάψουμε να αναζητούμε τα ακριβά accessories αγνοώντας τον τρόπο παραγωγής τους?



Κρύβεται μια καλοστημένη βιομηχανία πίσω από τον πόνο που προδίδει το βλέμμα του... Δεν πρέπει να μισήσουμε το χέρι που το χτύπησε και το βασάνησε έτσι απάνθρωπα, αλλα το χέρι που πληρώνει αυτούς τους ανθρώπους. Δεν φταίει το αγράμματο ανθρωπάκι που έχει ανάγκη να ζήσει την οικογένεια του για να μην δει την κόρη του να εκπορνεύεται και τον γιο του να πουλάει ναρκωτικά.. Αυτός που πλουτίζει, αυτός πρέπει να τιμωρηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εκμεταλεύεται τα δυστυχή αυτά πλασματάκια.




Χαρακτηριστικότατο είναι και αυτό το video ..


Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς γκλαμουράτες γούνες, πανάκριβα πλεκτά και δερμάτινα μποτίνια.. Δεν μπορούμε να ζήσουμε όμως χωρίς το δέρμα μας.. Γιατί λοιπόν να στηρίξουμε αυτόν το φρικαλέο βασανισμό? Ας σταματήσουμε να ενισχύουμε οικονομικά όλη αυτή τη καλοστημένη φάρσα.. Γιατί τελικά τα 5 κωλοcents που αντιστοιχούν στο δουλοκάματο αυτών των ανθρώπων από το πορτοφόλι μας θα βγουν....



Σχετικά links:
bloodyburberry.com
Lurn what happens on fur farms and in the wild
Peta TV//Animal rights TV


Thanks Freedom

Δεν υπάρχουν σχόλια: