Myspace Quotes at WishAFriend.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Ποιος είπε ότι η σοκολάτα δεν βλάπτει??

Μόνο που δεν αναφερόμουν στα όρθια ζώα..


Ο οργανισμός PETA αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αφορούν την εταιρεία MARS. Η εν λόγω εταιρεία χρηματοδοτούσε θανατηφόρα πειράματα σε ποντίκια, αρουραίους, ινδικά χοιρίδια και λαγούς. Αν δεν σταματήσουμε να ψωνίζουμε προιόντα όπως Snickers, M&M's, Twix, Milky Way, 3 Musketeers, Starburst, Dove, Skittles, και άλλα παρασκευασμένα από την MARS θα συνεχιστεί αυτή η βάναυση κακοποίηση και θανάτωση των αθώων ζώων χωρίς λόγο..

Αυτή τη στιγμή, η MARS χρηματοδοτεί μια έρευνα στο πανεπιστήμιο της California, San Francisco, στο οποίο αρουραίοι μέσω πλαστικού σωλήνα τοποθετημένου στο λαρύγγι τους εξαναγκάζονται να φάνε.Κατόπην, θανατώνονται και ανοίγονται..

Η MARS έχει επίσης χρηματοδοτήσει έρευνες στις οποίες:

  • Ποντίκια εξαναγκάζονται να κολυμπήσουν σε πισίνα με νερό και μπογιά και να βρουν μια κρυμμένη πλατφόρμα για να αποφύγουν τον πνιγμό-αργότερα βέβαια θανατώνονται.
  • Δια μέσου πλαστικών σωλήνων χειρουργικά τοποθετημένων στις αρτηρίες της καρωτίδας των ινδικών χοιριδίων εισάγωνται διάφορα συστατικά κάκαο τα οποία προκαλούν δραματική πτώση στην αρτηριάκη πίεση.
  • Λαγοί εξαναγκάζονται να τρώνε τροφή υψηλής περιεκτικότητας σε χοληστερίνη και με διάφορες ποσότητες σε κακάο και έπειτα αφού την διακόψουν εξετάζονται τα ζωτικά τους όργανα.

Κανένα από τα παραπάνω πειράματα δεν είναι νομικά απαραίτητο για την παρασκευή ενός γλυκού.Ποιος λοιπόν ο λόγος της διεξαγωγής τους?? Βοηθήστε όλοι να σταματήσουν.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

( μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο MarsCandyKills.com και γενικότερα για την κακοποίηση των ζώων σε ένα προηγούμενο post μου)


Learn more at MarsCandyKills.com.

[πηγή: εδώ]

4 σχόλια:

ILIAS είπε...

Από σοκολάτες, μόνο λάκτα και τόμπλερόν τρώω, και περιστασιακά άλλες. Έχω φάει mars παλιότερα, αλλά δε μου άρεσε, όπως και τα προϊόντα που αναφέρεις δεν τα έχω αγγίξει. Από εδώ και πέρα όμως κκάθε σοκολατοειδές που παίρνω καλού κακού θα το ελέγχω μήπως κρύβει καμμια ετικετούλα με υπογραφή της mars. Έπρεπε να ντρέπονται. Πάλι σε ευχαριστούμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Information is power!

Roylita είπε...

Άσε ρε Έκτορα με το που γυρνάω από τις διακοπές και τσεκάρω τα emails μου και βλέπω αυτό..ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

den katalava, ti sxesh exei to peirama me ta pontikia kai giati to kanoun? gia na ginoun oi sokolates kalyteres prepei na mathoume se poso xrono briskei thn platforma to pontiki?

Roylita είπε...

Γεια σου Μάνια μου!
Δεν νομίζω ότι οι επιδεξιότητες του ποντικιού στην κολύμβηση σχετίζονται με την βελτίωση της σοκολάτας..Αλλού πάει το θέμα..
Κρίμα..Πολύ κρίμα τα άμοιρα..