Myspace Quotes at WishAFriend.com

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΗΡΙΑ!!

Φίλοι και συγγενείς με δουλεύουν κάθε τόσο όποτε με βλέπουν με ποτήρια και καλαμάκια (είμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ υποχόνδρια σε πολλά πράγματα..), όμως παίδες το πράγμα αγριεύει από την ασυνειδησία πολλών αλλά και από τον δικό μας ωχαδερφισμό.. Έπεσε στα "χέρια" μου (μάλλον στο keyboard πρέπει να λέμε πλέον!) η παράκατω σοκαριστική είδηση..

"Μια γυναίκα πήγε με το σκάφος της για μια διήμερη εκδρομή. Πήρε μαζί της μερικά κουτάκια αναψυκτικών τα οποία και άφησε στο ψυγείο του σκάφους. Την δεύτερη ημέρα της εκδρομής την μετέφεραν επειγόντως στο νοσοκομείο απευθείας στην εντατική μονάδα. Πέθανε δύο ημέρες αργότερα..


Η αυτοψία έδειξε ότι πέθανε από Leptospirosis. Μετά από διάφορες εξετάσεις βρήκαν ότι τα κουτάκια των αναψυκτικών είχαν μολυνθεί από ούρα αρουραίων, ίχνη των οποίων βρέθηκαν αποξηραμένα στο στόμιο των κουτιών και τα οποία περιέχουν επικίνδυνα τοξικά και άλλες δηλητηριώδες ουσίες. Προφανώς η άτυχη γυναίκα δεν χρησιμοποίησε ποτήρι η καλαμάκι για να καταναλώσει το αναψυκτικό της, αλλά το ήπιε απευθείας από το κουτί.


Τα κουτιά των αναψυκτικών συνήθως αποθηκεύονται σε αποθήκες και στη συνέχεια μεταφέρονται με φορτηγά στα σημεία πώλησης όπου και τοποθετούνται στα ψυγεία ή ράφια καταστημάτων, χωρίς ασφαλώς να πλένονται. Μελέτες της NYCU, έδειξε ότι η επιφάνεια των κουτιών αυτών, είναι πιο μολυσμένα και από δημόσιες τουαλέτες, γεμάτο από μικρόβια και βακτηρίδια.


ΠΡΟΣΟΧΗ: λοιπόν, πλένετε καλά τα κουτάκια των αναψυκτικών πριν τα βάλετε στο στόμα σας και ίσως έτσι προλάβετε άλλα επικίνδυνα επεισόδια."


υγ: Αφήστε δε που σιχαίνομαι την μπύρα..

[πηγή εδώ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: