Myspace Quotes at WishAFriend.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Κινητός κίνδυνος

Μια εικόνα ίση με 1000 λέξεις..

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα post του jazzorama σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε με την χρήση των δολοφονο-κινητών..Αξίζει να τα δείτε..

1. εξαφάνιση των μελισσών «οφείλεται στα κινητά τηλέφωνα
2. Τα κινητά τηλέφωνα αυξάνουν τον κίνδυνο του καρκίνου


Thanks Manthi για την εικόνα!!

4 σχόλια:

candy's τετραδιάκι είπε...

Aντε παλι γκρινια!!

:PPP

Χαχχααχαχα καλημεραααα!!

Sakafiora είπε...

Κακό σκυλί ψώφο δεν έχει. Δε φοβόμαστε τίποτα!

Sakafiora

Roylita είπε...

Γεια σας κορίτσα!!
Η σημερινή μέρα με σκοτώνει..

Αφου είπα βρε Candy θα ψάξω για κάτι εύθυμο..Σνιφ..

Γεια σου ατρόμητη μου Μάνια!!Χεχε!!

μάκια μάκια!!

ILIAS είπε...

Αγαπημένη roulita, χρησιμοποιώ το κινητό πάνω από 1 ώρα τη μέρα, ευτυχώς όμως για λίγο χρονικό διάστημα. Μετά απ'αυτό που είδα θα αλλάξω συνήθειες...
Και ας μην ξεχνάμε παιδιά πόση ακτινοβολία τρώμε στη μάπα απο: pc-tv-radio-σινεμά-λαμπτήρες φθωρίου-άεροπορικές πτήσεις, κ.λ.π κ.λ.π
Το ξέρατε οτι μια αεροπορική πτήση ισοδυναμεί με 25 ακτινογραφίες περίπου;
Εγω δεν έχω link να σας παραπέμψω (by the way roulita είδα όλα τα links) αλλά μου το είπε αεροσυνοδός. Και επειδή δεν την πίστεψα ρώτησα άλλες 4 σε ταξίδια που έχω κάνει κατά καιρούς και μου το επιβεβαίωσαν.
Φανταστείτε κάτι άλλο. 1 υπάλληλος, δουλευει σε ιδιωτική εταιρεία ως γραφίστας ας πουμε, είναι αναγκασμένος να δουλεύει επί 8ωρο σε ένα pc. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν άλλα 4 pc που δουλεύουν συνάδελφοί του. Όλοι έχουν κινιτά, ο συγκεκριμένος μιλάει ας πούμε 1 ώρα στο δικό του, και στα 100 μέτρα από το κτίριο που εργάζεται υπάρχουν 3 κεραίες διαφορετικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Τελειώνει τη δουλειά του και πάει σπίτι και βλέπει για 2 ώρες τηλεόραση και ξαναμιλάει και στο κινητό άλλη μισή ώρα. Έχει οικονομική άνεση, και τα περισσότερα Σ/Κ πηγαίνει με την οικογένειά του ταξιδάκια με Αεροπλάνο. Το ίδιο κάνει και σε όλες τις αργίες 3μερα διακοπές, οπου πάει ταξίδια μακρινών αποστάσεων στο εξωτερικό. Φυσιολογικότατη ζωή, τίποτα το παράξενο και εκατομμύρια άνθρωποι το κάνουν. Επειδή δεν είμαι καλός στη φυσική, θα ήθελα αν μπορούσε ο φίλος μας ο jazzorama να κάνει έναν υπολογισμό της ακτινοβολίας που βάζει μέσα στον οργανισμό του.
Αυτά και sorry για το μακροσκελές σχόλιο...
Πολλά Φιλιά Roulita, καλή επιτυχία στο πανεπιστήμιο και να βγαίνεις κιόλας, να περνάς καλά ε;
:) kisses